O nama

Firma „OGIKO“ je osnovana 2001. Godine.

Od tada pa do danas, osnovna delatnost je proizvodnja aditiva i smeša za zanatsku i industrijsku proizvodnju svih vrsta pekarskih proizvoda.Osim toga, proizvodimo i ostale praškaste proizvode kao što su šlag, šlag pena, puding i sladoled sa različitim aromama. Naši proizvodi su pakovani u džakove od 20 kg, ali smo u mogućnosti da našim distributerima , za probni period od nekoliko meseci , isporučimo naše proizvode u manjem pakovanju od 2,5 kg.

Naši aditivi se koriste u svim pogonima gde se kao zahtev postavlja visok kvalitet pekarskih proizvoda u svakom pogledu.Takođe, proizvode firme Ogiko karakteriše i izuzetno povoljna cena u odnosu na slične proizvode domaćih i stranih proizvođača. Pored velikog broja zadovoljnih kupaca u Srbiji, imamo i potrošače u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, koje snabdevamo preko naših distributera.

Tokom vremena, pojavila se mogućnost za distribuciju i drugih sirovina za pekarstvo, kao što su voćni i drugi nadevi (mak, orah), margarini (Master martini, Solpro,Orkla,Efko), biljna mast (OKI,Master) susam,termostabilni kremovi,kvasac (Uniferm, Budafok), i druge koje isporučujemo u magacin kupca.

 

POZOVITE NAS DA SE DOGOVORIMO

s poštovanjem

ing. tehn. Goran Jovanović

064/417-9479

O nama